ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ιστολόγια & Ιστοσελίδες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. 5 φορές μεγαλύτερο από τον Τιτανικό! (video)Το Oasis of the Seas είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, κατασκευάστηκε στη Φινλανδία και βρίσκεται ήδη στο Port Everglades της Φλόριντα, κάνοντας ταξίδια στην Καραϊβική. Όμως ακόμα και αν προσπαθήσετε να καταλάβετε το μέγεθός του με βάση το μήκος και το βάρος του, θα πρέπει να το δείτε από κοντά για καταλάβετε το πραγματικό μέγεθός του!
Το μήκος του Oasis of the Seas είναι 360,88 μέτρα και το βάρος του αγγίζει τους 226.000 τόνους. Περιλαμβάνει 16 καταστρώματα, 2.700 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 6.300 επιβάτες και 2.100 μέλη πληρώματος. Είναι 40% μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοιο και 5 φορές μεγαλύτερο από τον Τιτανικό. Το κόστος κατασκευής του έφτασε το ασύλληπτο ποσό των 1,5 δισ. δολαρίων.
Ανάμεσα στις καινοτομίες που έχει το Oasis of The Seas είναι ο διαχωρισμός του πλοίου σε διαφορετικές «γειτονιές», όπου η καθεμία έχει και άλλο στυλ! Οι επτά γειτονιές του πλοίου είναι οι Central Park, η Royal Promenade, Boardwalk, Vitality at Sea Spa και η Fitness Center, η Pool and Sports Zone, η Entertainment Place και η Youth Zone! Κάθε σουίτα καταλαμβάνει 156 τ.μ., παρέχοντας ανέσεις πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ υπάρχουν συνολικά 22 διαφορετικοί τύποι δωματίων.
Μερικές από τις πιο δημοφιλής δραστηριότητες στο Oasis of The Seas είναι τα παιχνίδια στο Casino Royale, οι παραστάσεις στο τριώροφο Opal Theater και οι βουτιές σε μία από τις πισίνες του πλοίου Αν πάλι θέλετε κάτι ακόμη πιο extreme, μπορείτε να δοκιμάσετε τον τοίχο αναρρίχησης ή το παγοδρόμιο. Στο πλοίο υπάρχουν ακόμα διαδρομές για περίπατο, πάρκο με δέντρα και φυτά, ακόμα και χώροι για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και διάφορες άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: