ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ιστολόγια & Ιστοσελίδες

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία

 

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είναι το αγαπημένο κόμμα των Αλβανών. Διαβάστε τι αναφέρει Αλβανικό δημοσίευμα

Με τίτλο "PASOK importon vota nga Shqiperia" που σημαίνει "το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία" η Κυριακάτικη Αλβανική εφημερίδα "Gazeta Shqiptare", αναφέρει πως εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.
Όπως αναφέρει το borioipirotis.blogspot.com, ο αριθμός των 129 ατόμων, σε τρεις εβδομάδες είναι λογικός της διαδικασίας απόδοσης της ταυτότητας των Βορειοηπειρωτών και δεν είναι ιδιαίτερα φουσκωμένος. 
"Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των Αλβανών. Στελέχη του προτιμούν να δίνουν συνεντεύξεις σε αλβανικές εφημερίδες (όπως ο Ραγκούσης στην Τριμπούνα). Ο σημερινός Έλληνας Πρέσβης στην Αλβανία που είπε ότι το Βορειοηπειρωτικό ανήκει στο παρελθόν ήταν συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, τα γραφείου του αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας στεγάζονται στην Ιπποκράτους(φανταστείτε τι θα έλεγε η «πατριωτική αριστερά» αν το κόμμα του Μπερίσα στεγάζονταν στη ΝΔ …) ενώ δεν έχει και πολύ άδικο ο Π. Παναγιωτόπουλος που έλεγε ότι για το ΠΑΣΟΚ το Βορειοηπειρωτικό είναι πιο πολύ εμπόδιο στις Ελληνοαλβανικές σχέσεις …", τονίζεται στο μπλογκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: