ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ιστολόγια & Ιστοσελίδες

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Ατζέντα εξωγήινων υποθέσεων του ΟΗΕ - ΙΝΔΟΙ και ΚΙΝΕΖΟΙ επιβεβαιώνουν ΒΑΣΗ UFO στα ΙΜΑΛΑΙΑ


Σύμφωνα με τις απόψεις επιστημόνων, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα συντονισμένο σχέδιο δράσης για ενδεχόμενη επαφή της Γής  με εξωγήινους.
Οι επιστήμονες προτείνουν να συσταθεί μία επιτροπή από τον ΟΗΕ που θα αναλάβει την εύθηνη των «υπέρ- γήινων υποθέσεων», ή οποία θα χαράξει μία στρατηγική για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τους εξωγήινους εάν εμφανιστούν.
Οι απόψεις αυτές, δημοσιεύτηκαν στην τελευταία έκδοση των «Φιλοσοφικών Συναλλαγών της Βασιλικής Κοινότητας», όπου οι επιστήμονες εξετάζουν όλες τις πτυχές της εξωγήινης ζωής από την αστρονομία και την βιολογία, μέχρι την πολιτική και θρησκευτική πτώση που μπορεί να φέρει μία ενδεχόμενη επαφή μαζί τους.
«Θα εφαρμοστεί μία σωστή διαδικασία βασισμένη σε συμβουλές υπεύθυνων επιστημόνων, ή θα επικρατήσει η δύναμη και ο οπορτουνισμός;», διερωτούνται οι καθηγητές, John Zarnecki (Open University) και  Martin Dominik (St Andrews). Η έλλειψη συντονισμού μπορεί να αποφευχθεί με τη δημιουργία ενός διεθνούς πολιτικά νόμιμου σώματος, πράγμα που μπορεί να ενσωματωθεί στην Επιτροπή Ειρηνικής Χρήσης του Διαστήματος (Copuos) του ΟΗΕ, υποστηρίζουν οι δύο επιστήμονες.
Τα κράτη μέλη του Copuos θα πρέπει να συμπεριλάβουν στην ατζέντα τους τις «υπέρ- γήινες υποθέσεις» και να δημιουργήσουν ανάλογες δομές με εκείνες που προτείνουν την αντιμετώπιση αντικειμένων που βρίσκονται κοντά στη Γή με κίνδυνο να συγκρουστούν με τον πλανήτη μας, αντικείμενα όπως οι αστεροειδείς.
Σύμφωνα  με τον καθηγητή εξελικτικής παλαιοβιολογίας του Cambridge, Simon Conway Morris, όποιος προετοιμάζετε για επαφή με εξωγήινους θα πρέπει να προετοιμάζετε για τα χειρότερα.
Η εξέλιξη στους εξωγήινους κόσμους ενδέχεται να είναι ανάλογη με αυτή του Δαρβίνου, θεωρεί ο Morris, ειδικά εάν υπάρχουν βιολογικές μοριακές ομοιότητες με τις δικές μας. Ομοιότητες όπως με τις τάσεις μας για βία και εκμετάλλευση. Εάν υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι, θα λειτουργήσουν όπως εμείς, τονίζει ο καθηγητής και δεδομένης της ένδοξης ιστορίας μας θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ για το πώς θα αντιδράσουμε.
Ο Ted Peters,καθηγητής συστηματικής θεολογίας στη θεολογική σχολή «Pacific Lutheran» της Καλιφόρνια, θεώρει ότι εάν  έρθουμε σε επαφή με εξωγήινους και αποδειχτεί η εξωγήινη πνευματική ανωτερότητα, οι θρησκείες μας θα καταρρεύσουν. Θεωρεί βέβαια ότι από την κρίση θα ενισχυθεί ο ρόλος των μειζόνων θρησκειών και θα επιβιώσουν άθικτες.
Τέλος ο Peters εικάζει ότι: «Οι παραδοσιακοί θεολόγοι θα εξελιχτούν σε αστροθεολόγους. Αυτό που προβλέπω είναι ότι η επαφή με την εξωγήινη νοημοσύνη θα επεκτείνει και θα ενισχύσει  το υπάρχον θρησκευτικό όραμα που υποστηρίζει ότι όλη η δημιουργία- συμπεριλαμβανομένων και των 13.7 δις ετών ιστορίας μαζί με όλα τα πλάσματα του θεού- είναι το δώρο από έναν θεό ελεήμων και γεμάτο αγάπη».
Guardian
This entry was posted in Antimagazine.

Το Kongka La είναι μία κορυφογραμμή στα Ιμαλάια στην αμφισβητούμενη παραμεθόρια περιοχή Ινδίας-Κίνας στο Ladakh (για την ΝΔ Ινδία) ή Aksai Chin (για την ΒΑ Κίνα). Σύμφωνα με τους ντόπιους στην ινδική και την κινεζική πλευρά, στην περιοχή έχουν γίνει....
αντιληπτά UFO να βγαίνουν από το έδαφος σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Ως εδώ τέτοιου είδους μαρτυρίες είναι κλασικές και δεν αποτελούν κάτι καινούργιο. Το ζήτημα, όμως, αποκτάει διαφορετικό ενδιαφέρον όταν σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ινδός Υπουργός Άμυνας, A.K. Antony δηλώνει πως «Η Ινδία έχει βρει μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάϊα. Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς θα χειριστούμε αυτή την αλλοδαπή εισβολή».

Ο ΟΗΕ, όπως έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν έχει ειδική επιτροπή για εξωγήινους και «υπεργήινες υποθέσεις». Έτσι ο Δρ John Malley, εμπειρογνώμονας UFO, της Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για Εξωγήινους, επισκέφθηκε την περιοχή και επιβεβαίωσε ότι τα διαστημόπλοια που παρατήρησε να μπαινοβγαίνουν, ήταν πράγματι εξωγήινα. «Τα διαστημόπλοια είχαν μοβ φως που προερχόταν από το κάτω μέρος του πλοίου τους, και είχαν ευδιάκριτες σημάνσεις στην κάτω πλευρά τους. Ήταν κλασικά πλοία των Gootan. Δεν ήταν, ωστόσο, κάποια από τα θωρηκτά τους».

Σύμφωνα με τον Δρ Malley, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα εδώ και μία εικοσαετία, οι Εξωγήινοι έρχονται για να βοηθήσουν. Μάλιστα, πρόκειται για δύο φυλές: αυτές από τον πλανήτη Gootan και εκείνες από τον πλανήτη Zeeba. Και οι δύο βρίσκονται εκτός του γαλαξία μας αλλά ο πλανήτης τους είναι σαν τον δικό μας.

Ο Δρ Malley έχει περιοδεύσει τον κόσμο, μιλώντας στις κυβερνήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη εισβολή εξωγήινων (που πιστεύει πως θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015) και το πώς να αντιμετωπίσουν καλύτερα τους αλλοδαπούς επισκέπτες. «Πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο όταν ασχολούμαστε με τους Gootans. Εάν όχι, είμαστε καταδικασμένοι», δήλωσε ο Δρ. Malley.

Η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση για τις 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ασχοληθούν με το θέμα εκτενέστερα.

Τώρα, αν όλα αυτά αληθεύουν και δεν εμπίπτουν σε κάποιο είδος παραπληροφόρησης ενάντια στην νοημοσύνη μας, προκειμένου να οδηγηθούμε σε παγκόσμια υπερ-Κυβέρνηση μέσω δήθεν εξωγήινης εισβολής, έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποιο λόγο η συγκεκριμένη βάση στα Ιμαλάϊα βγαίνει τώρα στο φως:

Ο λόγος που τώρα αποκαλύπτουν το συγκεκριμένο γεγονός (αν και το γνώριζαν εδώ και χρόνια) είναι γιατί πρόσφατα, κάποιοι ινδουιστές προσκυνητές στην πορεία τους προς το βουνό Kailash από τις χώρες των Δυτικών, συνάντησαν τυχαία, παράξενα φώτα στον ουρανό. Οι τοπικοί οδηγοί, στην κινεζική επικράτεια τους είπαν ότι αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά ένα απόλυτο φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει στην περιοχή. Δεν γνώριζαν, όμως, ότι ανάμεσά τους βρισκόταν ένας συντάκτης του Ινδικού The Times (τη μεγαλύτερη αγγλόφωνη εφημερίδα στην Ινδία) και είχε προγραμματίσει να εκθέσει την συγκάλυψη της εξωγήινης βάσης από την Ινδία. Επειδή, λοιπόν, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ερευνητή αποφάσισε να δώσει η ίδια την είδηση προκειμένου να ελέγξει την πληροφορία όπως ήθελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: